Zorginstellingen Hotellerie Scheepvaart Uitvaartzorg Horeca Collegabakkers Retail Eventcatering Bedrijfscatering
 

Wij leveren maatwerk

Wij bakken brood voor iedereen! Of u nu een groot bedrijf of een klein bedrijf heeft, of het nu gaat om dagelijkse of incidentele leveringen, u bent als klant welkom. Specifieke wensen gaan wij niet uit de weg en op verzoek ontwikkelen wij exclusieve producten.

Bestellen bij Bakkerij Pot

In de afbeelding hiernaast ziet u waar onze bezorgservice actief is. Valt uw bezorgadres buiten ons bezorggebied? Neem dan contact met ons op.
U kunt bij ons tot een dag van tevoren voor 16.00 uur de bestelling doorgeven. Ad hoc een bestelling nodig? Neem contact met ons op en we doen ons uiterste best om u de service te verlenen.
U kunt bij ons snel en makkelijk via de bestelsite bestellen en uw bestellingen in zien. Onze telefonistes zijn dagelijks tot 18.00 uur bereikbaar voor uw vragen of bestellingen.
Op zoek naar iets speciaals? Op verzoek ontwikkelen wij exclusieve producten op maat.

Voedsel­veiligheid & kwaliteit

Elke dag weer proberen wij te voldoen aan de verwachtingen van u als klant. Dit betekent dat onze brood- en banketbakkers dag en nacht hun uiterste best doen om een mooi en lekker product voor u te maken.

FSSC 22000 gecertificeerd

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om ook de voedselveiligheid te waarborgen. Dit kan middels het werken volgens de hygiënecode, maar wij vonden het nodig om een stap hoger te gaan. Omdat wij veel leveren aan zorginstellingen, hotels, supermarkten en grote cateringorganisaties hebben wij gekozen om ons te laten certificeren volgens de door GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende norm FSSC 22000 (Food Safety System Certification). In dit kwaliteitssysteem zijn zaken als beleid, processen, procedures en instructies op een dusdanige wijze vastgelegd zodat de productkwaliteit en voedselveiligheid op een professionele manier kan worden gewaarborgd.

Op 30-12-14 hebben wij het certificaat mogen ontvangen en sindsdien zijn wij dus een FSSC 22000 gecertificeerd bedrijf. Het certificaat kunt u hier downloaden.

NBC Keuringsdienst

Doorlopend beoordelen gerenommeerde keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum onder meer de producttechnische kwaliteit en de naleving van de wetgeving op het gebied van hygiëne. Met vaste regelmaat neemt het NBC ook monsters voor microbiologisch onderzoek om er zeker van te zijn dat onze producten van optimale microbiologische kwaliteit en veilig voor de gezondheid zijn.

SKAL gecertificeerd

Wij zijn Skal gecertificeerd. Zo kunt u er van op aan dat ons biologische product ook écht biologisch is. Bio-ondernemers zijn aan regels gebonden, die door de Europese overheid zijn bepaald. Skal zet zich in als toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. De certificaten kunt onderstaand downloaden:

SKAL BIO certificaat 1
SKAL BIO certificaat 2

Partner van Top Bakkers

 
Top Bakkers zorgt voor 'brood op de plank'. De ambachtelijke bakkers die, verspreid over heel Nederland, bij Top Bakkers zijn aangesloten, zorgen hiervoor.

De succes­formule

 1. Dagelijkse levering van heerlijk en dagvers brood en banket
 2. Compleet assortiment van ambachtelijke kwaliteit
 3. Rechtstreekse levering van bakker naar finale afnemer
 4. Doorfacturering via landelijke organisaties zoals Deli XL,
  TotaalVers, Huuskes, Compass Group, Albron e.d.
 5. Elektronische orderintake en factuurafhandeling
 6. Kwaliteitscontrole door het Nederlands Bakkerij Centrum
 7. Ondersteuning en promotie door accountmanagement
 8. Flexibiliteit, service en korte lijnen door ondernemende bakkers.

Best Top Bakker 2017

Top Bakker van 2017

"Bakkerij Pot uit Barendrecht is de nieuwe Top Bakker van het Jaar. Dat is bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Top Bakkers op woensdag 23 november."

Uiteraard zijn wij erg trots en blij met deze erkenning van onze inzet en passie voor ons werk! U kunt het hele artikel lezen op de website van Bakkers Wereld.

Een zakelijke offerte aanvragen

 

Bent u ondernemer en heeft u interesse in dagvers brood en/of banket van de ambachtelijke bakker? Of bent u op zoek naar een op maat gemaakte taart of gebak met logo?

Het kan allemaal!

Bel ons op via telefoonnummer 0180-613356 of stuur een mail naar bestel@bakkerijpot.nl.
Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen:


  Bedrijfsnaam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Contactpersoon*

  Functie

  Email*

  Telefoonnummer*

  Vraag of opmerking*