Over Bakkerij Pot

 

In de buurt


Bakkerij Pot voelt zich betrokken bij de buurt en wil graag haar steentje bijdragen aan de samen­leving. Om dit te verbinden aan onze passie voor brood & banket produceren wij graag voor maat­schap­pelijke doel­einden. Dagelijks komt de Voedselbank ons overtollige brood ophalen en zorgen zij ervoor dat het bij de minderbedeelde mensen terecht komt. Zo helpen wij mensen die het financieel moeilijk hebben gezonder te kunnen eten en dragen we bij aan vermindering van de voedselverspilling.
Daarnaast steunen wij goede doelen en regionale initiatieven of evene­menten. Bakkerij Pot is bijvoorbeeld al jaren de hoofd­sponsor van het Zomer- en Winterfeest in het oude centrum van Barendrecht.
We vinden het ook belangrijk om verenigingen en stichtingen te helpen door geld op te halen met onze producten tijdens een bazar of veiling. Met name met de feest­dagen d.m.v. een stollen­verkoop of oliebollen­verkoop.
Het aantal sponsor­verzoeken is erg groot en helaas is het niet haalbaar om aan alle verzoeken te voldoen. Dit betekent dat wij hierin welover­wogen keuzes in moeten maken.

Vacatures

PARTTIME/FULLTIME VERKOOP­MEDEWERKSTER

Wij zijn op zoek naar een enthou­siaste verkoop­mede­werkster voor onze bakkers­winkels in Zwijndrecht en Barendrecht. Je voor­naamste werk­zaam­heden bestaan uit actieve verkoop en advies, afre­kenen, afbakken van brood­producten, bij­dragen aan een minimale derving, zorg dragen voor een schone en represen­tatieve winkel­ruimte, aan­vullen van de voor­raden.

Wij vragen:

  • Een gezonde passie voor food
  • Gezellige kandidaten die altijd klantvriendelijk en servicegericht zijn
  • Enthousiaste en pro-actieve werkhouding
  • Netjes en opgeruimd kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal


Wij bieden: Een leuke werkplek met veel verantwoordelijkheid in een gezellig team.

Parttime MAGAZIJNMEDEWERKER m/v

wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime magazijnmedewerker. Als maga­zijn­mede­werker bestaan je voor­naamste werk­zaam­heden uit het snijden, inpakken en verdelen van diverse brood­soorten en andere bakkerij­producten. Alles wordt per klant weg­gezet, zodat de chauffeurs dit kunnen inladen en naar de klant kunnen brengen. Dit moet erg zorg­vuldig gebeuren. Daar­naast ben je verant­woorde­lijk voor je eigen werkplek, zodat deze keurig en schoon achter gelaten wordt.

Wij vragen:

  • Gemotiveerde kandidaten
  • Flexibel
  • Harde werker die weet van aanpakken
  • Kandidaten die zorgvuldig en secuur zijn
  • Relevante werkervaring in de productie

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats in een bakkerij?
Wij bieden stageplaatsen aan BOL-leerlingen van een vakgerichte opleiding.
Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met CV naar kantoor@bakkerijpot.nl