Welkom bij
Bakkerij Pot!
Dag en nacht staat er een enthou­siast team van mede­werkers klaar om u dagelijks van vers brood en over­heerlijk banket te voorzien. Vervaardigd met hoog­waardige grond­stoffen en met het juiste vakman­schap. Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Trots zijn wij op onze FSSC 22000 certificering! Wij vinden het belangrijk om aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en voedsel­veiligheids­standaard te voldoen.

Bakkerij Pot Barendrecht

Met onze spaarpas kunt u sparen voor de lekkerste producten! Bij elke aankoop in onze winkels en webshop ontvangt u gratis spaarpunten. Deze punten worden automatisch op uw spaarpas bijgeschreven. Bij elke besteding van € 1,00 krijgt u 1 spaarpunt. Uw opgebouwde spaarsaldo staat vermeld op uw kassabon of kunt u terug vinden in de webshop. Al vanaf 50 punten heeft u een gratis artikel bij elkaar gespaard en als u even doorspaart staat er straks een fototaart voor u klaar.


Zakje rozijnenbollen á 6 50 punten
Roomboter snijcake 75 punten
Oogappeltjes 4 stuks 100 punten
Gebakjes naar keuze 5 stuks 200 punten
Fototaart 12-16 personen 500 punten

Bij Bakkerij Pot accepteren wij ook de Bakkerscadeaukaart, die gewonnen kan worden bij de Nationale Postcode Loterij. De cadeaukaart t.w.v. € 7,50 is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het assortiment en lever uw cadeaukaart in. Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. De Bakkerscadeaukaart is 1 jaar geldig. De exacte geldigheid kunt u op de website van de Bakkerscadeaukaart controleren.

Pot's groentebrood

In één hap het goede en het smakelijke van groenten en de rijkdom van desembrood!
Met groentebrood wordt gezond eten nog makkelijker!

Echt groentebrood

Onze desembroden worden ambachtelijk gebakken en smaken heerlijk. Pot's desems zijn door ons zelf ontwikkeld en hebben een eigen unieke desemcultuur.

  • Ambachtelijk gebakken
  • Unieke desemcultuur
  • Bevatten 30% groente
  • Wortel, Broccoli, rode biet
  • Nieuwe smaken in ontwikkeling
  • Opvallende kleur
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!